FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VIPnet predstavio novu poslovnu tarifu i nove usluge

ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - Telekomunikacijska tvrtka VIPnetpredstavila je danas novu poslovnu tarifu "0", koja omogućavabesplatne razgovore zaposlenicima u VPN mreži unutar i najmanjetvrtke, već za dva zaposlena, te cijenu poziva od 1 kune po minuti sPDV-om prema svim telefonskim mrežama - fiksnoj i mobilnima.
ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - Telekomunikacijska tvrtka VIPnet predstavila je danas novu poslovnu tarifu "0", koja omogućava besplatne razgovore zaposlenicima u VPN mreži unutar i najmanje tvrtke, već za dva zaposlena, te cijenu poziva od 1 kune po minuti s PDV-om prema svim telefonskim mrežama - fiksnoj i mobilnima.

Nova će tarifa u ponudi biti od sutra, a kako je kazala predsjednica Uprave VIPneta Marie-Helene Magenschab, nastala je prema zahtjevima malih i srednjih tvrtki, kojih je sve više u Hrvatskoj.

Iznijela je i podatke naručenog GfK-ovog istraživanja na 115 tvrtki sa dva do 20 zaposlenih u Hrvatskoj, koje je pokazalo da 91 posto tih tvrtki koristi službene mobitele te da za 80 posto njih telefonski troškovi čine značajnu stavku u poslovanju.

Tri četvrtine tih tvrtki je navelo da im je važno da su im zaposleni stalno dostupni i mobilni. Nešto malo više od 40 posto tvrtki kazalo je da nije zadovoljno aktualnom ponudom poslovnih tarifa te ih smatraju preskupima i neprilagođenima manjim tvrtkama, a 95 posto ih se izjasnilo da žele istu cijenu poziva prema svim telefonskim mrežama (fiksnoj i mobilnim).

Magencshab je dodala da je mjesečna naknada za tu tarifu 200 kuna, u što je uključeno 100 besplatnih minuta unutar VIP mreže, a mogu je koristiti i pojedinci odnosno osobe specifičnih zanimanja koje često koriste mobitel (novinari, slobodni umjetnici i slični). Oni pak umjesto VPN-a imaju izbor od jednog "VIP.friends/favorite" broja s kojim mogu besplatno razgovarati.

Osim toga u VIPnetu su danas predstavili i nove usluge iz segmenta mobilnog plaćanja (m-commerce), od kojih je usluga plaćanja taxija u Rijeci putem SMS poruke dostupna od danas, dok će usluge prijenosa novca SMS porukom s jednog VIPme računa (bon) na drugi ili na nečiji tekući račun u RBA banci biti dostupne od lipnja.

Uslugu plaćanja taxi vožnje SMS porukom razvili su u suradnji s tvrtkom "TAXI" iz Rijeke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙