FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vijeće Agencije dalo osmu dozvolu za fiksnu telefoniju

ZAGREB, 28. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Amis Telekom danasje odlukom Vijeća Hrvatske agencije za telekomunikacije dobila dozvoluza obavljanje javne govorne usluge u nepokretnoj (fiksnoj)telekomunikacijskoj mreži na nacionalnoj razini na razdoblje od 30godina, izvijestili su iz Agencije.
ZAGREB, 28. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Amis Telekom danas je odlukom Vijeća Hrvatske agencije za telekomunikacije dobila dozvolu za obavljanje javne govorne usluge u nepokretnoj (fiksnoj) telekomunikacijskoj mreži na nacionalnoj razini na razdoblje od 30 godina, izvijestili su iz Agencije.

Odluku o dodjeli te dozvole Vijeće Agencije je donijelo na svojoj današnjoj sjednici, a time je Amis Telekom postala osma po redu tvrtka kojoj je Vijeće Agencije u zadnjih četiri mjeseca dodijelilo dozvolu za djelatnost fiksne telefonije.

Vijeće je utvrdilo, kako napominju iz Agencije, da je ta tvrtka ispunila sve zakonom propisane uvjete za dobivanje te dozvole, a s radom je dužna početi najkasnije godinu dana od dana izdavanja dozvole.

Dodaju i da je Amis uplatio i naknadu za prvu godinu obavljanja usluga u iznosu od 20 tisuća kuna.

U vezi jučerašnje najave predsjednika Vijeća Agencije Gašpera Gaćine da će se na današnjoj sjednici Vijeća odlučivati i o raspisivanju natječaja za četvrtog mobilnog (GSM) operatera iz Agencije su kazali samo da će Vijeće u vezi toga održati otvorenu sjednicu za javnost. No, nisu precizirali kada bi se ta sjednica trebala održati.

Gaćina je jučer izjavio kako Agencija taj natječaj planira objaviti u idućih mjesec dana.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙