FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Berlinskom kanibalu 13 godina zatvora

BERLIN, 10. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Jedan 41-godišnji Nijemac, kojije odvijačem ubio svog homoseksualnog partnera i spremio neke njegoveorgane u hladnjak kako bi ih pojeo, osuđen je u utorak u Berlinu na 13godina strogog zatvora.
BERLIN, 10. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Jedan 41-godišnji Nijemac, koji je odvijačem ubio svog homoseksualnog partnera i spremio neke njegove organe u hladnjak kako bi ih pojeo, osuđen je u utorak u Berlinu na 13 godina strogog zatvora.

Ralfa M. je sud u Berlinu osudio za "ubojstvo radi zadovoljenja seksualnog instinkta" i odredio da bude smješten na psihijatrijski odjel.

Tužiteljstvo je tražilo 14 godina i 9 mjeseci zatvora, tužitelj doživotni zatvor, a obrana maksimalnu kaznu od 10 godina.

Tijekom procesa je taj 40-godišnjak priznao da je u listopadu ubio 33-godišnjeg profesora glazbe koji je radio u jednoj alternativnoj školi.

Ralf M. je u svom stanu ubio žrtvu, popio kavu pa razrezao tijelo. Policija je pronašla žrtvin trup, ruke i noge, a srce, bubrezi, jetra i pluća su bili u hladnjaku. Ubojica je dijelove tijela dao i svojim mačkama.

Ralf M. je priznao da je nakon što je čuo za "kanibala iz Rotenburga" Armina Meiweisa neprestano razmišljao o kanibalizmu. Meiwes je 2001. razrezao i pojeo osobu koja je na to pristala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙