FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završna riječ optužbe u slučaju protiv Michaela Jacksona

SANTA MARIA, 5. svibnja 2005. (Hina) - Optužba je u srijedu iznijelazavršnu riječ na suđenju Michaelu Jacksonu nakon nešto više od dvamjeseca svjedočenja tijekom kojega su zastupnici optužbe nastojalidokazati da je ta pop zvijezda zlostavljala tinejdžera oboljelog odraka te da je njegovu obitelj kanio držati zarobljenu na svojemimanju.
SANTA MARIA, 5. svibnja 2005. (Hina) - Optužba je u srijedu iznijela završnu riječ na suđenju Michaelu Jacksonu nakon nešto više od dva mjeseca svjedočenja tijekom kojega su zastupnici optužbe nastojali dokazati da je ta pop zvijezda zlostavljala tinejdžera oboljelog od raka te da je njegovu obitelj kanio držati zarobljenu na svojem imanju.

Okružni tužilac Tom Snedden rekao je sucu Rodneyu S. Melvilleu da je završio i da očekuje sučevu odluku o tome hoće li prihvatiti dokumente i predmete koji su prikazani poroti, ali još nisu ušli u dokazni materijal.

Sudac je rekao da će u četvrtak ujutro (po mjesnom vremenu) saslušati izlaganje obrane. Očekuje se da će obrana tražiti da odmah presudi u njezinu korist jer tužilaštvo nije ništa dokazalo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙