FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Business forum i sajam franšiza idući tjedan u Zagrebu

ZAGREB, 5. svibnja 2005. (Hina) - Tradicionalni 10. Business Forum iTreći međunarodni sajam franšiza i poslovnih partnerstava "FIP EXPO2005" održat će se u Zagrebu od 10. do 12. svibnja.
ZAGREB, 5. svibnja 2005. (Hina) - Tradicionalni 10. Business Forum i Treći međunarodni sajam franšiza i poslovnih partnerstava "FIP EXPO 2005" održat će se u Zagrebu od 10. do 12. svibnja.

Prvog dana Foruma, koji je do prošle godine nosio ime financijski, tradicionalno će se održati konferencija "Gospodarska politika Vlade", a predviđeno je i niz okruglih stolova, konferencija, prezentacija, među kojima i okrugli stolovi o konkurentnosti hrvatskih tvrtki kroz franšizno poslovanje, o razvoju ICT tržišta, konferencija Udruge korporativnih rizničara.

Forum se ove godine održava pod visokim pokroviteljstvom hrvatske Vlade te pokroviteljstvom Zagrebačke burze.

Treći međunarodni sajam franšiza i poslovnih partnerstava "FIP EXPO 2005" još će jednom, kako ističu organizatori, naglasiti da je franšizno poslovanje najbrži način širenja već postojećeg poslovanja. Za razliku od svih ostalih načina ulaska u poduzetništvo ima vrlo nizak postotak propalih pokušaja budući su iskustvo, ekspertiza i know how franšizodavca dobra garancija za uspjeh poslovanja novog poduzetnika.

Paralelno sa Sajmom svake se godine organizira i Međunarodno savjetovanje na temu franšiznog poslovanja na kojem će domaći i inozemni stručnjaci prezentirati iskustva i trendove iz područja franšizinga.

Organizatori sajma i popratnih aktivnosti su Hrvatska udruga za franšize i poslovna partnerstva, Poduzetnički centar Promaturo i agencija za odnose s javnošću EventPro.

Pokrovitelji sajma su Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, HGK, Centar za razvoj malog poduzetništva i grad Zagreb.

(Hina) xtp ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙