FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra starta H1, telefoniranje nešto kasnije

SPLIT, 4. svibnja 2005. (Hina) - Operater fiksne telefonije H1, izakojeg stoji tvrtka Portus, od sutra, 5. svibnja, počinje skomercijalnim radom, a uključenje i početak rada mreže i prvi poziviuslijedit će kasnije u svibnju, po završetku dodatnih pregovora sT-HT-om i nakon tehničkog pregleda Hrvatske agencije zatelekomunikacije, istaknuto je danas u Splitu.
SPLIT, 4. svibnja 2005. (Hina) - Operater fiksne telefonije H1, iza kojeg stoji tvrtka Portus, od sutra, 5. svibnja, počinje s komercijalnim radom, a uključenje i početak rada mreže i prvi pozivi uslijedit će kasnije u svibnju, po završetku dodatnih pregovora s T-HT-om i nakon tehničkog pregleda Hrvatske agencije za telekomunikacije, istaknuto je danas u Splitu.

Od sutra će se na 55 ovlaštenih mjesta širom Hrvatske prodavati tri njihova tarifna paketa koji, po procjeni čelništva H1, mjesečne troškove telefoniranja smanjuju za prosječno 20 posto.

Predsjednik Uprave H1 Darko Parun najavio je početak izgradnje vlastite H1 pristupne mreže, koja će obuhvaćati gradove Zagreb, Osijek, Split i Rijeka u prvom koraku i koja će se temeljiti na primjeni modernih žičnih i bežičnih tehnologija u pristupnoj mreži.

Izgradnjom te mreže građanima garantiramo vrhunsku kvalitetu svih usluga i visoku dostupnost i pozdanost mreže, rekao je Parun

Goran Gazivoda, zamjenik predsjednika Uprave HVB Splitske banke, koja je u cijelosti financijski pratila prvu fazu uvođenja novog fiksnog operatera, kazao je da banka prati tu prvu fazu kreditom od 50 milijuna kuna.

Riječ je o programu koji ne samo da otvara nova radna mjesta nego daje i zamah hrvatskoj ekonomiji, ocijenio je Gazivoda. Na upit hoće li se HVB Splitska banka 'prestrojiti' na H1, Gazivoda je odgovorio da će to ovisiti o kvaliteti i cijeni te da će o tome odlučiti Uprava banke kad dobije službenu ponudu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙