FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

H1 predstavio tri tarifna paketa

ZAGREB, 3. svibnja 2005. (Hina) - Novi operater fiksne telefonije H1,iza kojega stoji tvrtka Portus, predstavio je danas svoja tri tarifnapaketa koji, po njihovoj procjeni, mjesečne troškove telefoniranjasmanjuju za prosječno 20 posto.
ZAGREB, 3. svibnja 2005. (Hina) - Novi operater fiksne telefonije H1, iza kojega stoji tvrtka Portus, predstavio je danas svoja tri tarifna paketa koji, po njihovoj procjeni, mjesečne troškove telefoniranja smanjuju za prosječno 20 posto.

Riječ je o paketima "H1 plavo", "H1 crveno" i "H1 zeleno", u svakom je obračunska jedinica sekunda, koja se primjenjuje od početka razgovora, što znači da će građani plaćati isključivo ono što potroše, kazao je član Uprave Portusa za marketing Feliks Unković.

Paketi će se u prodaji naći od 5. svibnja na više od 50 lokacija diljem Hrvatske, a taj datum za toga operatera, dodao je Unković, znači i početak njihova komercijalnog rada.

To međutim, ne znači i uključenje mreže i prve pozive toga datuma, budući se još vode dodatni pregovori s T-HT-om, pa se početak rada mreže H1, kaže Unković, može očekivati tijekom svibnja, odnosno čim ti pregovori završe.

Portus, odnosno H1 mreža, tehnički je spremna za početak rada, a nada se da će im to potvrditi i tehnički pregled Hrvatske agencije za telekomunikacije, koji će se obaviti čim završe pregovore s T-HT-om.

Govoreći o paketima Unković je istaknuo kako je najveća novost u paketu "H1 plavo", jer se putem toga paketa vraćaju tzv. lokalni pozivi, koji će biti 0,3 lipe po sekundi, dok će se minuta obračunavati 18 lipa. Taj je paket prilagođen onima koji telefoniraju više tijekom dana, i jer je statistika pokazala da većina hrvatskih građana fiksne razgovore obavlja u lokalnom prometu.

U tom paketu cijena nacionalnih poziva (međužupanijski) iznosi 22 lipe po minuti, a za pozive prema mobilnim mrežama 1,25 kuna po minuti razgovora.

Paket "H1 crveno" donosi dnevnu i noćnu tarifu, pri čemu je u nacionalnom prometu razgovor po minuti po danu 21 lipu, a po noći 11 lipa. Tako su strukturirani i pozivi prema mobilnim mrežama (1,35 kune po minuti po danu i 0,70 kuna po minuti noću).

Treći paket "H1 zeleno" donosi posebne tarife, odnosno unaprijed određenu cijenu za unaprijed rezervirane minute razgovora (primjerice 300 minuta razgovora za 155 kuna), pri čemu se ne potrošeni iznos automatski prebacuje u naredni mjesec.

Po procjeni Portusa u svim paketima cijene međunarodnih poziva su u prosjeku 25 posto jeftinije od konkurenata, dok su prema mobilnim mrežama jeftiniji do 22 posto.

(Hina) xtmis yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙