FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Laura Bush otputovala u posjet Afganistanu

WASHINGTON,29. ožujka 2005.(Hina) - Američka prva dama Laura Bushotputovala je u utorak u kratak posjet Afganistanu kako bi izrazilapotporu afganistanskim ženama, priopćila je Bijela kuća.
WASHINGTON,29. ožujka 2005.(Hina) - Američka prva dama Laura Bush otputovala je u utorak u kratak posjet Afganistanu kako bi izrazila potporu afganistanskim ženama, priopćila je Bijela kuća.

Laura Bush će se susresti i s afganistanskim predsjednikom Hamidom Karzaijem i pozdraviti američke vojnike smještene u zračnoj bazi Bagram.

Putovanje supruge američkog predsjednika je iz sigurnosnih razloga čuvano u tajnosti sve dok nije odletjela iz zračne baze Andrews u blizini Washingtona.

Laura Bush će u Kabulu posjetiti Institut za obrazovanje nastavnica te nazočiti uručenju donacija od 17,7 milijuna dolara Američkom sveučilištu i 3,5 milijuna dolara Međunarodnoj školi.

Bivša nastavnica i knjižničarka, Laura Bush u okviru Američko-afganistanskog ženskog vijeća promiče obrazovanje afganistanskih žena koje im je bilo uskraćeno za vrijeme bivšeg talibanskog režima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙