FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drniški gradonačelnik Dželalija nije više član HDZ-a

DRNIŠ, , 27. travnja 2005. (Hina) - Bivši saborski zastupnik Hrvatskedemokratske zajednice (HDZ) i aktualni gradonačelnik Drniša AnteDželalija, koji je za predstojeće izbore za drniško Gradsko vijećekandidirao svoju nezavisnu listu, nije više član te stranke, priopćenoje danas iz drniškog Gradskog odbora HDZ-a.
DRNIŠ, , 27. travnja 2005. (Hina) - Bivši saborski zastupnik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i aktualni gradonačelnik Drniša Ante Dželalija, koji je za predstojeće izbore za drniško Gradsko vijeće kandidirao svoju nezavisnu listu, nije više član te stranke, priopćeno je danas iz drniškog Gradskog odbora HDZ-a.

Predsjednik Gradskog odbora Josip Odak izjavio je večeras Hini kako Statut HDZ-a u članku 13 jasno navodi da " članstvo u stranci prestaje kandidiranjem na izborima bez suglasnosti stranke".

"Dželalija je drniškom izbornom povjerenstvu predao nezavisnu kandidacijsku listu za Gradsko vijeće, koja ne predstavlja HDZ, niti je rezultat bilo kakvog dogovora u stranci. Tim postupkom drniški je gradonačelnik, sukladno Statutu, automatski izbrisan iz članstva HDZ-a", potvrdio je Odak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙