FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest korisnicima: Ispravak vijesti HNA4716 "Sanader: HDZ se ne boji..."

da"...njegova stranka ima nove zastupnike..." treba stajati "...danjegova stranka ima zastupnike u Saboru koji ju podržavaju..." te dadodaju kako je to izjavio za Novu TV. Predsjednik Hrvatskedemokratske zajednice (HDZ) i hrvatski premijer Ivo Sanader izjavio jedanas za Novu TV da se HDZ ne boji problema u Hrvatskome saboru kad jeriječ o parlamentarnoj većini te da njegova stranka ima zastupnike uSaboru koji ju podržavaju, ali nije htio reći o kome se radi.

ZAGREB, 22. travnja 2005. (Hina) -

Molimo korisnike da u vijesti HNA4716 "Sanader: HDZ se ne boji problema u Saboru" isprave prvi odlomak tako da umjesto teksta da "...njegova stranka ima nove zastupnike..." treba stajati "...da njegova stranka ima zastupnike u Saboru koji ju podržavaju..." te da dodaju kako je to izjavio za Novu TV.

Ispravljenu vijest objavljujemo u cijelosti.

ZAGREB, 22. travnja 2005.(Hina) -

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i hrvatski premijer Ivo Sanader izjavio je danas za Novu TV da se HDZ ne boji problema u Hrvatskome saboru kad je riječ o parlamentarnoj većini te da njegova stranka ima zastupnike u Saboru koji ju podržavaju, ali nije htio reći o kome se radi.

Premijera Sanadera, koji je danas sudjelovalo na okruglome stolu o preobrazbi visokoga školstva pod nazivom "Bolonjski put do europske diplome" u organizaciji HDZ-a, novinari su na izlasku iz središnjice HDZ-a pitali da se očituje o situaciji u Hrvatskome saboru nastaloj nakon što je Nacionalno vijeće HDZ-a jučer isključilo iz stranke trojicu saborskih zastupnika - Branimira Glavaša, Vladimira Šišljagića i Ivana Drmića.

S tim u vezi, Sanader je već sinoć u Osijeku izjavio da isključenje iz stranke trojice saborskih zastupnika ne će predstavljati probleme parlamentarnoj većini jer je ona, rekao je, već osigurana.

Predsjednik HDZ-a danas je i ponovio to stajalište , istaknuvši da je "situacija u Parlamentu stabilna i da HDZ ima čvrstu parlamentarnu većinu"

Osim toga, Sanader je opetovao da je "HDZ završio s pričom u Osijeku", i dodao da za njega "Šišljagić i Drmić nisu bili pravi HDZ-ovci jer su iz interesa podržali Branimira Glavaša".

Sanader se nije htio očitovati o razrješenju Mate Radeljića, pomoćnika ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Predsjednik HDZ-a istaknuo je da će se sada njegova stranka posvetiti lokalnim izborima.

Uredništvo Hine

(Hina) xipet yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙