FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Politika" o komemoraciji u Jasenovcu

SCG-vanjska-dnevni pregled"Politika" o komemoraciji u Jasenovcu,(H) - Uz odavanje počasti žrtvama sustava logora Jasenovac nedjeljnakomemoracija je bila u znaku suprostavljanja onima koji tvrde da je utom logoru stradalo 700.000 građana, ocjenjuje beogradska politika uponedjeljak u tekstu o komemoraciji u Jasenovcu povodom 60. obljetniceproboja logoraša.
,(H) - Uz odavanje počasti žrtvama sustava logora Jasenovac nedjeljna komemoracija je bila u znaku suprostavljanja onima koji tvrde da je u tom logoru stradalo 700.000 građana, ocjenjuje beogradska politika u ponedjeljak u tekstu o komemoraciji u Jasenovcu povodom 60. obljetnice proboja logoraša.

"Ivo Sanader protiv oživljavanja brojke od 700.000 žrtava 'tvornice smrti'", ističe list u podnaslovu i te navodi kako su "o tome govorili i predsjednik Savjeta Spomen područja Jasenovac Slavko Goldstein i premijer Ivo Sanader". "glavna kritika je bila upućena onima koji su prije tjedan dana takav podatak iznijeli na komemoraciji žrtvama Jasenovca održanoj s druge strane Save u Gradini, gdje je bilo i najveće jasenovačko gubilište", primjećuje list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙