FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Dnevni avaz": Mladić se skriva u Pančevu

SARAJEVO,9. travnja(Hina) - Bivši zapovjednik vojske bosanskih SrbaRatko Mladić trenutačno se skriva u Pančevu u jednom objektu VojskeSCG, tvrdi u subotu sarajevski "Dnevni avaz".
SARAJEVO,9. travnja(Hina) - Bivši zapovjednik vojske bosanskih Srba Ratko Mladić trenutačno se skriva u Pančevu u jednom objektu Vojske SCG, tvrdi u subotu sarajevski "Dnevni avaz".

Pozivajući se na pouzdane izvore iz Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine (OSA), ovaj list navodi kako je Mladić u Pančevo stigao nedavno nakon boravka u Crnoj Gori u blizini Nikšića.

Novo boravište jednog od najtraženijih haških bjegunaca navodno je zgrada bivšeg operativnog središta Vojske SCG, a za njegovu neposrednu zaštitu zadužene su tri osobe od kojih je jedna djelatni vojni časnik.

"Avaz" tvrdi kako Mladića štite Dragan Lalović, Milenko Avram koji je pripadnik VSCG te Alaksandar Vuković.

Uz njih trojicu za Mladićevu sigurnost zadužena je posebna postrojba vojne policije.

Izvor iz OSA-e navodi kako je činjenica da Mladić boravi u Pančevu vjerojatno bila povod ministru vanjskih poslova SCG Vuku Draškoviću da ranije ovog tjedna izjavi kako se taj haški bjegunac skriva uz zaštitu srbijanske obavještajne službe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙