FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Arsen Dedić nakon 16 godina u Beogradu

SCG-Dnevni pregledDP: Arsen Dedić nakon 16 godina u Beogradu,(H) - Poslije više od šesnaest godina godina, 10. svibnja ubeogradskom Domu sindikata koncert će održati kantautor Arsen Dedić, ana sceni će biti njegova supruga Gabi, ali ovoga puta i sin Matija snekoliko muzičara, najavljuju beogradske Večernje novosti odponedjeljka.
,(H) - Poslije više od šesnaest godina godina, 10. svibnja u beogradskom Domu sindikata koncert će održati kantautor Arsen Dedić, a na sceni će biti njegova supruga Gabi, ali ovoga puta i sin Matija s nekoliko muzičara, najavljuju beogradske Večernje novosti od ponedjeljka.

"Točno prije 40 godina u Domu sindikata u Beogradu održao sam prvi solistički koncert, pa sam htio ponovno tamo pjevati. Tada su sa mnom bili i moji dragi prijatelji. Nekih više nema. Ja sam posljednji iz te generacije koji još gura kamen uz brijeg", rekao je Dedić u intervjuu koji beogradske "Večernje novosti" objavljuju u ponedjeljak.

"Cijeli prostor bivše države nenarodnih režima je dekontaminiran. Više nema miris koji je imao. Tlo pod nogama više nije kao što je nekada bilo. Zato s radošću idem svuda", rekao je Arsen Dedić odgovarajući na pitanje novinara "Večernjih Novosti" da li ima tremu pred beogradski koncert. Arsen Dedić u razgovoru za list kaže i kako bi među publikom vidjeti prijatelje Peđu Neškovića, Miru Stupicu, Nedu Arnerić, Milju Vujanović...

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙