FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Austrijanka nestala pri ronjenju kod Rovinja

ROVINJ , 23. travnja 2005. (Hina) - U organiziranom ronjenju u moru kodRovinja poslije podne je nestala 34-godišnja državljanka AustrijeSuzana Peterman, priopćila je večeras pulska Lučka kapetanija.
ROVINJ , 23. travnja 2005. (Hina) - U organiziranom ronjenju u moru kod Rovinja poslije podne je nestala 34-godišnja državljanka Austrije Suzana Peterman, priopćila je večeras pulska Lučka kapetanija.

Lučku kapetaniju je oko 14,45 sati izvijestio voditelj brodice David Pelizzar da je prigodom zarona ronilaca na poziciji olupine broda "Numidia", petnaest nautičkih milja zapadno od svjetionika Sveti Ivan, nestala Suzana Peterman.

Kako se doznaje, Lučka kapetanija je nakon dojave izvijestila o tom događaju Nacionalnu središnjicu traganja i spašavanja u Rijeci, koja je tijekom cijeloga poslijepodneva koordinirala akciju potrage za nestalom Austrijankom. U potragu su uključena plovila porečke ispostave Lučke kapetanije i MUP-a, a u akciji je angažiran i izviđački zrakoplovo Hrvatske ratne mornarice.

Potraga za Austrijankom je prekinuta nakon zalaska sunca i bit će nastavljena sutra.

U priopćenju Kapetanije navodi se da se ronjenje održavalo u organizaciji Trgovačkoga društva AMDC iz Vrsara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙