FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Djelatnik pakistanskog veleposlanstva nestao u Bagdadu

BAGDAD, 10. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Djelatnik pakistanskogaveleposlanstva svoje zemlje u Bagdadu, nestao je u glavnom iračkomgradu, priopćili su u nedjelju dužnosnik veleposlanstva i iračkapolicija.
BAGDAD, 10. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Djelatnik pakistanskoga veleposlanstva svoje zemlje u Bagdadu, nestao je u glavnom iračkom gradu, priopćili su u nedjelju dužnosnik veleposlanstva i iračka policija.

Oni su rekli da je nestali muškarac, Malik Mohammad Javed, pakistanski konzul. Međutim, glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova u Pakistanu Jalil Abbas Jilani rekao je za Reuters u Islamabadu da je Javed djelatnik veleposlanstva, ali nije diplomat.

Javed se nije vratio s molitve u džamiji nedaleko od njegova doma u subotu, priopćilo je veleposlanstvo. Njegova je kći uzbunila veleposlanstvo i policija je tijekom noći za njim tragala.

Više od 150 stranaca oteto je u Iraku prošle godine. Mnogi su na kraju oslobođeni, ali su deseci ubijeni. Neke su otele pobunjeničke skupine kako bi prisilile strane vojnike da napuste zemlje, a neke kriminalci koji su tražili otkupninu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙