FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Vinkovcima otvoren 9. sajam zdravlja

VINKOVCI,22. travnja 2005.(HINA) - Na terenima Sportsko-rekreacijskogcentra "Lenije" u Vinkovcima danas je otvoren 9. sajam zdravlja nakojem sudjeluje 125 izlagača iz cijele Hrvatske.
VINKOVCI,22. travnja 2005.(HINA) - Na terenima Sportsko-rekreacijskog centra "Lenije" u Vinkovcima danas je otvoren 9. sajam zdravlja na kojem sudjeluje 125 izlagača iz cijele Hrvatske.

Sajam se održava do nedjelje, 24. travnja, a na izložbenim štandovima predstavljeni su proizvodi i usluge iz područja očuvanja i podizanja kvalitete zdravlja, očuvanja okoliša, zdrave prehrane, rekreacije i kvalitetnijeg življenja.

Tijekom trajanja sajma predviđeno je i održavanje niza seminara, okruglih stolova, simpozija, foruma i sastanaka o brojnim temama koje utječu ili imaju dodira sa očuvanjem zdravlja, podizanjem kvalitete življenja i očuvanjem okoliša te pravilnog pristupa društva pojedinim kategorijama stanovništva.

Održat će se i niz sportskih i zabavnih priredbi.

Organizatori 9. sajma zdravlja su grad Vinkovci, Vukovarsko-srijemska županija, Hrvatska mreža zdravih gradova i Škola narodnog zdravlja Andrija Štampar iz Zagreba.

Sajam zdravlja otvorio je ministar zdravstva Neven Ljubičić koji je tom prigodom pozvao građane Hrvatske na aktivni pristup životu, očuvanju zdravlja i podizanju kvalitete življenja.

"Zdravi grad i zdrava županija su najstarija europska politika kojoj se Hrvatska ne pridružuje već u kojoj vodi u Europi", rekao je potpredsjednik Hrvatske mreže zdravih gradova dr. Slobodan Lang.

Nacionalna korodinatorica mreže zdravih gradova dr. Selma Šogorić ocjenila je kako Sajam zdravlja na najbolji način pokazuje da se u jednoj zemlji paralelno mogu odvijati ekonomski i socijalni razvoj.

Sudionike sajma pozdravili su i vukovarsko-srijemski župan Nikola Šafer i vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙