FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HVB Splitska banka: krediti za pripremu turističke sezone

SPLIT, 22. travnja 2005. (Hina) - HVB Splitska banka, uoči glavneturističke sezone, uvela je kredite za pripremu sezone namijenjeneklijentima koji se bave turizmom kao dodatnom djelatnošću, pri čemu sesredstva dobivaju odmah, a povrat nakon sezone, izvijestili su danasiz te banke.
SPLIT, 22. travnja 2005. (Hina) - HVB Splitska banka, uoči glavne turističke sezone, uvela je kredite za pripremu sezone namijenjene klijentima koji se bave turizmom kao dodatnom djelatnošću, pri čemu se sredstva dobivaju odmah, a povrat nakon sezone, izvijestili su danas iz te banke.

Iznos kredita se može kretati od 1.500 do 15 tisuća eura, kamatna stopa iznosi 8,49 posto, uz rok otplate od jedne do pet godina, pri čemu se krediti odobravaju do 1. lipnja ove godine.

Pored turističkih, HVB Splitska banka je uvela i sezonski povoljnije uvjete na kredite za kupnju plovila. Ti se krediti mogu vezati uz euro, s kamatnom stopom od 7,90 posto i iznosom između 2.500 i 100 tisuća eura te uz švicarski franak, s kamatnom stopom od 5,80 posto.

Rok otplate kredita za plovila se, u ovisnosti od iznosa kredita, kreće između dvije i 10 godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙