FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bruto premija Addenda osiguranja 27 milijuna kuna

ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Bruto zaračunata premijazdravstvenog osiguranja Addenda lani je iznosila 27 milijuna kuna, štoje 36 posto više nego godinu prije, pri čemu je dok je zarađenapremija lani premašila iznos od 25 milijuna kuna, kazano je nadanašnjem predstavljanju prvih hrvatskih programa obiteljskezdravstvene zaštite.
ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Bruto zaračunata premija zdravstvenog osiguranja Addenda lani je iznosila 27 milijuna kuna, što je 36 posto više nego godinu prije, pri čemu je dok je zarađena premija lani premašila iznos od 25 milijuna kuna, kazano je na današnjem predstavljanju prvih hrvatskih programa obiteljske zdravstvene zaštite.

Broj novosklopljenih polica porastao je u godinu dana za 21 posto, na 25.583, istaknula je v.d. prodaje i marketinga Danijela Husinec.

Efikasnost riješenih šteta lani je porasla za 99 posto, a riješeno je šteta u iznosu većem od 12 milijuna kuna. Tvrtka je lani ostvarila 87.581 kunu dobiti, kazala je Husinec.

Procjenjuje da Addenda drži između 40 i 60 posto tržišta dopunskog i privatnog zdravstvenog osiguranja u Hrvatskoj.

Govoreći o planovima za 2005. Husinec je kazala da je namjera Addenda daljnje širenje, podizanje razine kvalitete zdravstvene zaštite obitelji kroz plasman novih i jedinstvenih programa, kao i kreiranje posebnih programa po mjeri velikih gospodarskih subjekata.

Predsjednik Uprave Dario Lovrić, upitan je li Croatia osiguranje već napravila dubinsko snimanje (due dilligence) u Addendi, odgovorio je da nije. Dodao je da će do 1. lipnja završiti svi procesi pregovora sa zainteresiranim tvrtkama, te da će tada predstaviti prodaje li se dio Addende ili ne.

Addenda je danas predstavila i dva tipa obiteljskih paketa zdravstvenog osiguranja koji osiguravaju jednaku razinu zaštite za sve članove obitelji, a također su najavili i uvođenje dviju novih polica grupnog osiguranja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙