FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Optima Telekom uvela SAP

ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Novi operater u fiksnoj telefonijitvrtka Optima Telekom uvela je integrirani poslovno-informacijskisustava SAP u svoje poslovanje, a vrijednost te investicije je veća od6 milijuna kuna, izvijestili su danas iz te tvrtke.
ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Novi operater u fiksnoj telefoniji tvrtka Optima Telekom uvela je integrirani poslovno-informacijski sustava SAP u svoje poslovanje, a vrijednost te investicije je veća od 6 milijuna kuna, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Uvođenje toga sustava Optimi će, kako navode, omogućiti standardizaciju procesa rada i izvješćivanja, dostupnost informacija te kvalitetnije upravljanje cjelokupnim poslovanjem.

Proces uvođenja toga sustava je, napominju, trajao tri mjeseca, u rad je pušten početkom travnja, pri čemu su implementirali module financija i računovodstva, kontrolinga, nabave i prodaje odnosno tzv. mySAP ERP rješenja. U tome su im suradnici bili iz konzultantske tvrtke "S&T Hermes Plus".

Osim te, kako kažu, prve faze, u Optimi nastavljaju raditi i na uspostavi funkcionalnosti modula koji će omogućiti upravljanje investicijama, projektima te ljudskim resursima, čime će se u konačnici SAP rješenjima obuhvatiti njihov cijeli poslovni sustav.

Implementacija SAP sustava u velikoj će mjeri, očekuju u Optimi, utjecati i na poslovnu sposobnost tvrtke, posebno kroz mogućnost upravljanja promjenama, što u postojećoj situaciji na tržištu telekomunikacijskih usluga drže nužnim uvjetom preživljavanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙