FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ina na međunarodnom sajmu naftaša u Ravenni

ZAGREB, 18. ožujka 2005. (Hina) - Na sedmoj Međunarodnoj konferenciji isajmu naftaša Mediterana, koja se održava od 16. do 18. ožujka uRavenni, raspravlja se o stabilizaciji mediteranskog tržišta nafte iplina.
ZAGREB, 18. ožujka 2005. (Hina) - Na sedmoj Međunarodnoj konferenciji i sajmu naftaša Mediterana, koja se održava od 16. do 18. ožujka u Ravenni, raspravlja se o stabilizaciji mediteranskog tržišta nafte i plina.

U radu tog vodećeg događaja u naftnoplinskoj industriji, uz veliki broj stručnjaka i izlagača s područja Mediterana i šire, sudjeluju i predstavnici hrvatske naftne industrije Ina.

Okupljeni stručnjaci, kako su izvijestili iz Ine, fokusiraju se na prirodni plin, kao ekološki i ekonomski prihvatljiv izvor energije. Raspravljalo se o povećanoj potrošnji plina u bliskoj budućnosti što za sobom povlači i pitanje povećanja proizvodnje kao i odgovarajuće infrastrukture.

Na ovogodišnjem trodnevnom sajmu predstavila se Ina te CROSCO i STSI s inovativnim idejama iz područja tehnologije vezane za istraživanje i proizvodnju ugljikovodika, doznaje se iz Ine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙