FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska turistička ponuda na sajmovima u Moskvi i Sarajevu

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska turistička zajednica (HTZ)predstavit će tijekom ovoga tjedna hrvatsku turističku ponudu nasajmovima turizma u Moskvi i Sarajevu koji traju od 23. do 26.ožujka.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska turistička zajednica (HTZ) predstavit će tijekom ovoga tjedna hrvatsku turističku ponudu na sajmovima turizma u Moskvi i Sarajevu koji traju od 23. do 26. ožujka.

Kako su izvijestili iz HTZ-a, na sajmu u Moskvi HTZ će se zajedno sa suizlagačima predstaviti na štandu veličine 100 četvornih metara, a očekuje se oko 60-tak predstavnika hrvatskih hotela i agencija koji bi svoje posljednje pregovore sa ruskim partnerima trebali zaključiti upravo na tom sajmu.

Sajam u Moskvi vodeća je međunarodna turistička manifestacija u istočnom dijelu Europe, a ove će godine okupiti više od 6.000 izlagača. Očekuje se da će sajam obići oko 120 tisuća posjetitelja.

Na najvećem pak turističkom sajmu u Bosni i Hercegovini "Intertursa 2005" hrvatsku će turističku ponudu na štandu veličine 58 četvornih metara predstaviti HTZ i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije.

Iz HTZ-a su izvjestili kako je na sajmu u Goeteborgu koji se održavao prošloga tjedna (od 17. do 20. ožujka) pokazan veliki interes posjetitelja za hrvatskim turističkim destinacijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙