FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IDS potpisao sporazum o izbornoj suradnji s umirovljenicima i Bošnjacima

PULA,13. travnja 2005. (Hina) - Čelnici Istarskoga demokratskog sabora(IDS) potpisali su danas još dva sporazuma o suradnji na izborima zaSkupštinu Istarske županije.
PULA,13. travnja 2005. (Hina) - Čelnici Istarskoga demokratskog sabora (IDS) potpisali su danas još dva sporazuma o suradnji na izborima za Skupštinu Istarske županije.

Predsjednik stranke Ivan Jakovčić potpisao je sporazum o suradnji sa Zajednicom matice umirovljenika Istarske županije, istaknuvši kako će IDS i u idućem četverogodišnjem mandatu voditi afirmativnu socijalnu politiku.

"Posebno ćemo poticati uređenje postojećih i otvaranje novih domova umirovljenika u Istri", poručio je Jakovčić i najavio gradnju novih domova umirovljenika u Buzetu i Poreču. Dodao je kako će IDS, osvoji li vlast, i u Puli izgraditi novi dom umirovljenika.

U ime županijske Zajednice matice umirovljenika sporazum je potpisao predsjednik Vittorio Zuliani koji će s Marijom Krizman biti na IDS-ovoj listi za Županijsku skupštinu.

Glavni tajnik IDS-a Emil Soldatić danas je sporazum o izbornoj suradnji sa Strankom demokratske akcije Hrvatske (SDAH) potpisao s predsjednikom Glavnog odbora SDAH Hasanom Ćatićem. Istaknuo je kako se tim sporazumom IDS obvezuje da će se i dalje boriti za multikulturalne vrijednosti i snošljivost, ali i za osiguranje materijalnog položaja bošnjačkih asocijacija Istarske županije.

Naša je stranka u IDS-u prepoznala stranku koja cijeni suživot i različitost vjera, kultura i naroda i zato smo i potpisali taj dokument, kazao je Ćatić.

Bošnjački kandidat na IDS-ovoj županijskoj listi bit će Ahmed Makota.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙