FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bjelovar: HSLS i HNS zajedno na izbore u županiji

DARUVAR, 29. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska socijalno-liberalna stranka(HSLS) i Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati (HNS)potpisale su danas u Daruvaru sporazum o zajedničkom izlasku na izboreu Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.
DARUVAR, 29. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) i Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati (HNS) potpisale su danas u Daruvaru sporazum o zajedničkom izlasku na izbore u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Sporazum su potpisali predsjednik Županijskog vijeća HNS-a Zvonimir Karakaš i predsjednik HSLS-a Bjelovarsko-bilogorske županije Marijan Polašek.

Potpredsjednica HSLS-a Đurđa Adlešić istaknula je kako je sigurna da su stranke prepoznale potrebu građana da se odredi treća građanska opcija koja će se brinuti za potpuno ravnopravan razvoj čitave županije.

Potpredsjednik HNS-a Radimir Čačić naglasio je kako je jasno da se time grade temelji suradnje za koju se nadaju da neće ostati samo u tim okvirima jer je takva koalicija već potpisana u Istri, a izrazio je nadu da će biti potpisana i u još nekim županijama.

Oboje su naglasili da bez njihove koalicije neće biti moguće sastaviti novu županijsku vlast te dodali da očekuju potporu još jedne važne političke stranke, ali na pitanje novinara nisu željeli precizirati o kojoj je stranci riječ.

Najavili su i koaliciju HSLS-a i HNS-a u gradu Bjelovaru. Pregovori se, kako su rekli, vode i u ostalim gradovima Bjelovarsko-bilogorske županije, a koaliciju će pokušati dogovoriti i u općinama te županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙