FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak: Sporazum HNS-a i LS-a o predizbornoj suradnji

SISAK, 29. ožujka 2005. (Hina) - Županijske organizacije Hrvatskenarodne stranke-liberalnih demokrata (HNS) i Liberalne stranke (LS) uSisačko-moslavačkoj županiji danas su u Sisku potpisale sporazum opredizbornoj suradnji i zajedničkom nastupu na idućim lokalnimizborima.
SISAK, 29. ožujka 2005. (Hina) - Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata (HNS) i Liberalne stranke (LS) u Sisačko-moslavačkoj županiji danas su u Sisku potpisale sporazum o predizbornoj suradnji i zajedničkom nastupu na idućim lokalnim izborima.

Sporazum su potpisali predsjednik Županijskog vijeća HNS-a Darinko Dumbović i predsjednik Županijske organizacije LS-a Ivan Lovreković.

Istaknuto je da njihova zajednička koalicija nastavlja pregovore o stvaranju velike predizborne koalicije u toj županiji sa SDP-im i HSS-om, koji su već sklopili predizbornu koaliciju za izbore za županijsku skupštinu, te s nezavisnom listom dr. Miroslava Gregurinčića iz Petrinje.

Dumbović je u ime HNS-a istaknuo da su "pregovori sa SDP-om i HSS-om u završnoj fazi i kako vjeruje da će doći do stvaranja velike predizborne koalicije čiji je cilj na lokalnim izborima smijeniti HDZ nakon 13 godina njegove vladavine". HNS će, rekao je Dumbović, "prihvatiti da zajedničku listu nosi kandidat SDP-a i da on bude kandidat za sisačko-moslavačkog župana u slučaju njihove izborne pobjede".

Potpisivanju sporazuma bili su nazočni glavni tajnici HNS-a i LS-a Srećko Ferenčak i Karl Gorinšek

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙