FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Pulu sletio čarter britanske kompanije

PULA, 12. travnja 2005. (Hina) - U pulsku zračnu luku večeras je prviput sletio čarter zrakoplov britanske kompanije "Excel airways" izLondona sa 189 putnika koji će tijekom boravka u Istri biti smješteniu hotelima Mimoza, Hedera i Narcis u Rapcu.
PULA, 12. travnja 2005. (Hina) - U pulsku zračnu luku večeras je prvi put sletio čarter zrakoplov britanske kompanije "Excel airways" iz Londona sa 189 putnika koji će tijekom boravka u Istri biti smješteni u hotelima Mimoza, Hedera i Narcis u Rapcu.

Riječ je o prvom zrakoplovu te kompanije koji je sletio u Pulu, a kompanija namjerava do kraja listopada u Istru dovesti više od 5000 gostiju s britanskog tržišta.

Po riječima voditelja agencijskih poslova pulske zračne luke Antonija Rotte, za nju to predstavlja znatno povećanje prometa i najavu mogućeg velikog povratka britanskog tržišta.

"Ove godine pulska zračna luka očekuje 15-postotno povećanje prometa, a osim iz Velike Britanije očekujemo nove letove iz Rusije i Skandinavije", izvijestio je novinare Rotta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙