FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 15,30 sati

ZAGREB, 20. ožujka 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 15,30 sati.
ZAGREB, 20. ožujka 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 15,30 sati.

ZAGREB - Na današnji blagdan Cvjetnice HDZ je na Trgu bana Jelačića u Zagrebu građane tradicionalno darivao maslinovim grančicama koje je uz čestitku za Uskrs dijelila potpredsjednica Vlade i predsjednica Gradskog odbora HDZ-a Jadranka Kosor sa članovima zagrebačkog odbora stranke. Kosor je novinarima rekla da je dijeljenje maslinovih grančica na Cvjetnicu tradicionalna HDZ-ova akcija i nije predizborna aktivnost, jer je to rade svih ovih godina. Ne bi bilo dobro da onda u izbornoj godini preskočimo tu tradiciju, rekla je Kosor.

DARDA - Predsjednik Nadzornog odbora "Agrokora", koji je u petak i službeno postao većinskim vlasnikom kombinata "Belja" d.d., Ivica Todorić izjavio je danas u Dardi kako u tvrtku dolazi sa spremnim poslovnim vizijama i strategijama te kako "Belje" već od sutra počinje potpuno nov ustroj poslovanja i preustroj upravljanja i tehnologije. Na konferenciji za novinare u Upravi kombinata Todorić je kazao kako će se "Belje" sastojati od dviju strateških djelatnosti, prehrambene industrije i poljoprivrede, da će se neki pogoni, poput pekarnice, zbog promjene tržišnih okolnosti, morati zatvoriti, neki izdvojiti kao posebna poduzeća, a da će trgovačkom mrežom "Belja" upravljati "Konzum".

ZAGREB - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) večeras se zatvara pet međunarodnih specijaliziranih sajmova pod zajedničkim nazivom "Dani gastronomije i turizma", na kojima se od 16. ožujka predstavilo 429 izlagača iz 27 zemalja. "Dani gastronomije i turizma" na izložbenu prostoru od 18 tisuća četvornih metara obuhvaćaju 1. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko - ugostiteljske opreme i "cateringa" - Gastroteh, 11. međunarodni sajam vina i opreme Vinovitu, 17. međunarodni sajam turizma - Turizam, 10. međunarodni sajam hortikulture - Vrt i dom i 2. međunarodni sajam lova i ribolova - Loring. Sajmovi su popraćeni bogatim strukovnim programima, pa je tako u sklopu Vinovite održano i tradicionalno ocjenjivanje vina za koje je ove godine prijavljeno 228 uzoraka vina iz devet zemalja.

ZAGREB - Na području PU-a u protekla 24 sata policija je zabilježila 38 kažnjivih djela - tri razbojstva i dva pokušaja razbojstva, jednu razbojničku krađu, 13 teških provalnih krađa, devet krađa, jednu džepnu krađu, jedno uhićenje na djelu, dvije krađe osobnih automobila i šest ostalih kažnjivih djela. Policija je jučer u noćnom klubu "Boogaloou" u Ulici grada Vukovara zatekla 21-godišnjeg mladića s 48 komada tableta ecstasyja. Jučer je nepoznati počinitelj s parkirališta u Velikoj Gorici ukrao kamionsku prikolicu marke Achleiter zagrebačkih registracijskih oznaka, vlasništvo zagrebačke tvrtke, natovarenu s armaturnim betonskim željezom. Materijalna šteta je 170.000 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙