FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: nestao ruski državljanin

SPLIT,25. ožujka 2005.(Hina) - Policijska uprava splitsko-dalmatinskaizvijestila je danas o nestanku 42-godišnjeg ruskog državljaninaEvgenija Musijačenka koji se iz stana u Splitu udaljio 15. ožujkaujutro.
SPLIT,25. ožujka 2005.(Hina) - Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila je danas o nestanku 42-godišnjeg ruskog državljanina Evgenija Musijačenka koji se iz stana u Splitu udaljio 15. ožujka ujutro.

Policija je izvijestila da je Evgenij Musijačenko, po zanimanju profesionalni fotograf, rođen 1963. u Rentovu u Rusiji, s prebivalištem u Moskvi, u Splitu boravio radi kupnje nekretnine na Braču i osnivanja poduzeća.

Iz stana, na adresi Vidilica 5, otišao je 15. ožujka ujutro.

U međuvremenu je viđen u alkoholiziranom stanju u Splitu, izvijestili su iz policije, napominjući kako on u takvom stanju gubi pamćenje, nikoga ne kontaktira, ništa ne jede i ne pije, osim alkohola. Policija napominje kako je vjerojatno neobrijan, neuredan, izgubljen u vremenu i prostoru, te ne može razgovijetno govoriti i izrazito kašlje.

Sa sobom je imao crnu sportsku torbu srednje veličine i fotoaparat "Canon" ili "Olympus", te sve osobne isprave.

Policija moli sve građane da ako su ga vidjeli ili imaju kakve informacije vezane uz nestalog Evgenija Musijačenka, jave na broj 92.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙