FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od sutra razminiranje karlovačkih vojarni

KARLOVAC, , 10. travnja 2005. (Hina) - Od sutra će svakim radnim danomod osam do 13 sati pirotehničari 33. inžinjerijske brigade Hrvatskekopnene vojske provoditi potpuno razminiranje karlovačkih vojarniKamensko i Luščić, a sve eventualno nađene minsko eksplozivne napraveuništavat će se istog dana u 13,15 sati na mjestu pronalaska mine,priopćeno je jutros iz Zapovjedništva HkoV.
KARLOVAC, , 10. travnja 2005. (Hina) - Od sutra će svakim radnim danom od osam do 13 sati pirotehničari 33. inžinjerijske brigade Hrvatske kopnene vojske provoditi potpuno razminiranje karlovačkih vojarni Kamensko i Luščić, a sve eventualno nađene minsko eksplozivne naprave uništavat će se istog dana u 13,15 sati na mjestu pronalaska mine, priopćeno je jutros iz Zapovjedništva HkoV.

Časnica za odnose s javnošću Snježana Tomić kaže da je uništavanje mina svakog dana u isto vrijeme planirano zbog što manjeg uznemiravanja stanovništva, te je ova obavijest i namijenjena njima.

Vojarne Kamensko i Luščić već su bile razminiravane, ali zbog spoznaja da zaostalih mina još ima, pristupilo se "potpunom razminiranju" i trajat će do potpune sigurnosti da na području vojarni više nema zona s minsko-eksplozivnom opasnošću, rekla je satnica Tomić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙