FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pohvale pripadnicima IV. kontingenta vojne policije u ISAF-u

ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Četvrtom vodu Vojne policije, koji senedavno vratio iz afganistanskoga glavnog grada Kabula iz NATO-ovemisije ISAF-a, uručene su danas u zagrebačkoj vojarni "Croatia"pohvalnice i priznanja za uspješan šestomjesečni mandat.
ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Četvrtom vodu Vojne policije, koji se nedavno vratio iz afganistanskoga glavnog grada Kabula iz NATO-ove misije ISAF-a, uručene su danas u zagrebačkoj vojarni "Croatia" pohvalnice i priznanja za uspješan šestomjesečni mandat.

Zapovjednik VP-a brigadir Ivan Jurić je, govoreći pripadnicima hrvatskog kontingenta, koji su u Kabulu obavljali klasične vojno-policijske zadaće, ustvrdio da već imamo postrojbe koje mogu izvršiti sve zadaće u skladu s NATO-ovim standardima.

Pohvalio je rezultate pripadnika Vojne policije i rekao da su uspješno obavili sve zadaće.

Pomoćnik ministra obrane Željko Goršić rekao je da su zadaće pripadnika četvrtog kontingenta bile posebno teške, poput nadzora prvih izbora u Afganistanu uopće te proširenja misije izvan Kabula.

Naglasio je da su dostojno predstavljali Hrvatsku u toj misiji u kojoj sudjeluju oko 33 zemlje članice NATO-a i "Partnerstva za mir".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙