FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počinje kampanja "Pravo na obrazovanje"

ZAGREB, 8. travnja 2005. (Hina) - Zagrebački Studentski informacijskicentar (SIC) po prvi puta u Hrvatskoj organizira kampanju "Pravo naobrazovanje" kojoj je cilj promocija i zaštita ljudskog prava navisoko obrazovanje, priopćila je danas ta udruga.
ZAGREB, 8. travnja 2005. (Hina) - Zagrebački Studentski informacijski centar (SIC) po prvi puta u Hrvatskoj organizira kampanju "Pravo na obrazovanje" kojoj je cilj promocija i zaštita ljudskog prava na visoko obrazovanje, priopćila je danas ta udruga.

Kampanja počinje od sutra, 9. travnja, a posjetitelji će moći saznati kako doći do informacija o mogućnostima visokog obrazovanja u Hrvatskoj i Europi, otkriti programe stipendiranja i sudjelovati u javnim raspravama o problemima visokog obrazovanja u Hrvatskoj.

"Znanje i visoko obrazovanje mogu bitno unaprijediti razvoj hrvatskog društva pa poštivanje prava na obrazovanje time važnije", kažu u SIC-u.

Detaljnije o programu kampanje može se saznati sutra na promotivnom štandu na križanju Bogovićeve i Gajeve ulice u Zagrebu kao i putem Internet stranice www.sic.hr.

Partner u projektu je zagrebački Filozofski fakultet, a financira ga Europska unija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙