FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Preporuka školama i fakultetima glede Papina pogreba

ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanja išporta preporučilo je danas ravnateljima osnovnih i srednjih škola,učeničkih domova, studentskih centara i javnih instituta, rektorimasveučilišta i veleučilišta te dekanima visokih škola da na dan pogrebapape Ivana Pavla II. prilagode rad ustanova kako bi učenici istudenti, nastavnici i zaposlenici, koji to žele, mogli pratititelevizijski prijenos Papina pogreba.
ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa preporučilo je danas ravnateljima osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova, studentskih centara i javnih instituta, rektorima sveučilišta i veleučilišta te dekanima visokih škola da na dan pogreba pape Ivana Pavla II. prilagode rad ustanova kako bi učenici i studenti, nastavnici i zaposlenici, koji to žele, mogli pratiti televizijski prijenos Papina pogreba.

Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac, kako je priopćeno, u naputku se zahvaljuje na razumijevanju i izražava uvjerenje da će u odgojno-obrazovnim i znanstvenim ustanovama Republike Hrvatske biti osiguran dostojanstven oproštaj od Svetoga Oca pape Ivana Pavla II.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙