FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Susret povjerenstva za znanstvenu suradnju Hrvatske i Makedonije

ZAGREB, 6. travnja 2005. (Hina) - Prvo zasjedanje Zajedničkogpovjerenstva za znanstvenu i tehnološku suradnju između Ministarstvaznanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske i Ministarstvaobrazovanja i znanosti Republike Makedonije održano je u srijedu uZagrebu, priopćilo je hrvatsko ministarstvo znanosti.
ZAGREB, 6. travnja 2005. (Hina) - Prvo zasjedanje Zajedničkog povjerenstva za znanstvenu i tehnološku suradnju između Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske i Ministarstva obrazovanja i znanosti Republike Makedonije održano je u srijedu u Zagrebu, priopćilo je hrvatsko ministarstvo znanosti.

Zajedničko je povjerenstvo izabralo sedam zajedničkih znanstveno-istraživačkih projekata za dvogodišnje razdoblje (2004.-2006.), te dogovorilo raspis natječaja za razmjenu studenata i studijske boravke za akademsku 2005./2006. godinu, navodi se u priopćenju.

Hrvatsko izaslanstvo predvodio je dr.sc. Radovan Fuchs, pomoćnik ministra znanosti za međunarodnu suradnju, a makedonsko mr. Nedžibe Paloši-Drališta, državna savjetnica zadužena za međunarodnu suradnju u Ministarstvu obrazovanja i znanosti Republike Makedonije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙