FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: izravno prenošen pokop pape Ivana Pavla II.

SARAJEVO,8. travnja 2005.(Hina) - Prijenos pokopa Pape Ivana Pavla II upetak izravno su prenosili najutjecajniji elektronički mediji u Bosnii Hercegovini uključujući i državnu radio-televiziju a sav ostaliprogram ispunjen je sadržajima u kojima se podsjeća na utjecaj iveličnu pokojnoga Svetog Oca koji je uživao izniman ugled i poštovanjei u BiH zbog svega što je učinio za tu zemlju.
SARAJEVO,8. travnja 2005.(Hina) - Prijenos pokopa Pape Ivana Pavla II u petak izravno su prenosili najutjecajniji elektronički mediji u Bosni i Hercegovini uključujući i državnu radio-televiziju a sav ostali program ispunjen je sadržajima u kojima se podsjeća na utjecaj i veličnu pokojnoga Svetog Oca koji je uživao izniman ugled i poštovanje i u BiH zbog svega što je učinio za tu zemlju.

Dan pokopa Ivana Pavla II. u BiH ranije je proglašen danom žalosti pa su na svim državnim i drugim ustanovama zastave spuštene na pola koplja a na isti način počast Svetom Ocu iskazale su i međunarodne organizacije koje djeluju u BiH.

Tijekom dana izraze sućuti cijeloj Katoličkoj crkvi u BiH ponovno je iskazao poglavar islamske zajednice u toj zemlji Mustafa efendija Cerić.

"Odlazak Pape Ivana Pavla II. s ovoga svijeta ostavlja veliku prazninu. Teško će biti nadomjestiti njegov moralni autoritet u svijetu", stoji u pismu reisa Cerića upućenom svim katolicima u BiH i kardinalu Vinku Puljiću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙