FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zg Transport Show: Autohrvatska i Iveco najuspješniji izlagači

ZAGREB, 8. travnja 2005. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu dodijeljenesu nagrade i priznanja najuspješnijim sudionicima 3. međunarodnogsajma gospodarskih vozila, prometa, logistike i prateće industrije"Zagreb Transport Show".
ZAGREB, 8. travnja 2005. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu dodijeljene su nagrade i priznanja najuspješnijim sudionicima 3. međunarodnog sajma gospodarskih vozila, prometa, logistike i prateće industrije "Zagreb Transport Show".

Posebno priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa, Ocjenjivački sud dodijelio je tvrtkama Autohrvatska i Iveco (Italija).

Priznanje za dizajn za najvišu razinu oblikovanja i najbolje ideje u rješavanju izložbenog prostora dobila je tvrtka Ultra Karlovac, a za visoku razinu ukupnog nastupa priznanje je dobilo je 24 izlagača.

Na Zagreb Transport Show-u izloženo je 105 modela gospodarskih vozila, od kojih 12 premijerno, a ukupno se predstavlja 24 robne marke tih vozila. Priredba traje do nedjelje, 10. travnja i okuplja 413 izlagača iz 23 zemlje i Hrvatske, na 26 tisuća četvornih metara izložbenog prostora.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙