FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Treće priznanje Global Finance PBZ-u za najbolju banku

ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Američki financijski magazin GlobalFinance proglasio je Privrednu banku Zagrebu najboljom za 2005. godinuu Hrvatskoj, a riječ je o priznanju koje PBZ dobiva već treću godinuzaredom.
ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Američki financijski magazin Global Finance proglasio je Privrednu banku Zagrebu najboljom za 2005. godinu u Hrvatskoj, a riječ je o priznanju koje PBZ dobiva već treću godinu zaredom.

U priopćenju iz PBZ-a se navodi da su nagrade o najboljim bankama za ovu godinu donesene na temelju analize financijske branše, podataka bankovnih stručnjaka te financijskih analitičara. Kriteriji za dodjelu nagrade bili su, između ostalog, rast aktive, profitabilnost, usluge kupcima, uvođenje inovativnih proizvoda, itd.

Global Finance, kako prenosi PBZ, u obrazloženju nagrade navodi da su nagrađene banke unatoč teškim uvjetima na svojim tržištima tijekom protekle godine uspjele osigurati vrhunski servis svojim klijentima.

Ovo je 12. godina za redom kako se dodjeljuje nagrada za najbolje banke u zemljama Srednje i Istočne Europe.

Global Finance je ugledni američki financijski magazin koji se izdaje u New Yorku a prisutan je u oko 160 zemalja u svijetu. Naklada mu je više od 50.000 pretplatnika dok čitalačka publika Global Financea iznosi više od 250.000 financijskih stručnjaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙