FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: IDS i udruga mladih potpisali sporazum o suradnji

PULA, 7. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Istarskoga demokratskogsabora (IDS) Ivan Jakovčić i predsjednica Udruge za poticanjezapošljavanja i stručno usavršavanje mladih ZUM Kristina Bulešićpotpisali su danas u Puli Sporazum o suradnji na izborima za SkupštinuIstarske županije.
PULA, 7. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Istarskoga demokratskog sabora (IDS) Ivan Jakovčić i predsjednica Udruge za poticanje zapošljavanja i stručno usavršavanje mladih ZUM Kristina Bulešić potpisali su danas u Puli Sporazum o suradnji na izborima za Skupštinu Istarske županije.

Po Jakovčićevim riječima IDS će se i u budućem sazivu Županijske skupštine preko razvojnih projekata poticati zapošljavanje, stručno usavršavanje i druge oblike pomoći mladima u Istri.

"Dakle, i dalje ćemo se zauzimati za otvaranje novih radnih mjesta i izvaninstitucionalno obrazovanje mladih, podupirati otvaranje klubova i ulagati u programe udruga mladih", istaknuo je predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić. Dodao je kako Istra bez ljudskog resursa ne može biti jedna od najjačih županija u Hrvatskoj i upravo u tom kontekstu, smatra Jakovčić, uloga mladih je neobično važna.

Predsjednica Udruge ZUM Kristina Bulešić izrazila je zadovoljstvo suradnjom IDS-a i Udruge od njezina osnutka 2001.. Istaknula je kako će njihovi članovi provesti kampanju među mladima u Istarskoj županiji kako bi poduprli izbornu listu IDS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙