FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Ucjenjivao bivšu djevojku snimkom spolnog odnosa

ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je38-godišnjaka koji je bivšu 21-godišnju djevojku ucjenjivao da ćevideo snimku njihovog spolnog odnosa i obnažene fotografije poslatinjenim roditeljima ako mu ne plati 5000 eura.
ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 38-godišnjaka koji je bivšu 21-godišnju djevojku ucjenjivao da će video snimku njihovog spolnog odnosa i obnažene fotografije poslati njenim roditeljima ako mu ne plati 5000 eura.

Policija 38-godišnjaka sumnjiči da je bivšu djevojku ucjenjivao od sredine prosinca prošle godine, kada su prekinuli dvomjesečnu vezu, pa do početka ožujka ove godine. U tom su se razdoblju na njegov zahtjev više puta sastali. Osumnjičeni je od djevojke tražio 5000 eura, zaprijetivši da će njenim roditeljima otkriti da su bili u vezi i poslati im njene obnažene fotografije i snimku njihovog spolnog odnosa koji je, uz, kako kažu u policiji, njen pristanak, jednom prilikom snimio video kamerom.

U strahu da to i ne učini djevojka je prijetnju prijavila policiji koja je prije dva dana pretražila stan i druge prostorije koje koristi osumnjičeni, te njegov automobil u kojemu je pronađena omotnica sa 41 obnaženom fotografijom djevojke i osumnjičenog.

Nakon dovršene kriminalističke obrade, 38-godišnjak je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙