FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Kninu postavljen plakat s likom Ante Gotovine

KNIN, 12. ožujka 2005. (Hina) - Plakat s likom umirovljenog generalaAnte Gotovine postavljen je danas u središtu Knina u Ulici 4.gardijske brigade, na bočnom zidu montažnog objekta u kojem se nalazikafić "Žigolo", vlasnik kojeg je ratni vojni invalid Ante Karin.
KNIN, 12. ožujka 2005. (Hina) - Plakat s likom umirovljenog generala Ante Gotovine postavljen je danas u središtu Knina u Ulici 4. gardijske brigade, na bočnom zidu montažnog objekta u kojem se nalazi kafić "Žigolo", vlasnik kojeg je ratni vojni invalid Ante Karin.

Plakat s likom odbjeglog generala postavili su članovi Inicijativnog odbora 37 udruga proizašlih iz Domovinskog rata s područja Dalmacije koji su se, kako su kazali, danas u Kninu okupili na "saboru istine i mira".

U priopćenju za medije predstavnici braniteljskih udruga upućuju "ozbiljno upozorenje hrvatskim vlastima i naročito svim inozemnim ucjenjivačima". Napominju da "nitko, osim Hrvata, nema pravo određivati kojim će pravcem ići Hrvatska, koga ćemo mi slaviti kao heroja, u kojem gradu ili naselju smije, a u kojem ne smije biti slika bilo kojeg generala, bojovnika ili običnog hrvatskog seljaka".

Kažu, također, da "nisu protiv europskog kršćanskog udruženja" , ali da svakako jesu "protiv toga da se izmišljenim optužbama i ucjenama progoni naš general ili bilo koji hrvatski građanin". "Ako želite mirnu i sigurnu Europu, vi Europljani, pomozite hrvatskom pravosuđu, pa neka naši suci sude svima za stvarne, a ne za izmišljene događaje. Time ćete napraviti pozitivan pomak u cijeloj regiji", navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙