FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 22. ožujka

ZAGREB, 21. ožujka 2005. (Hina) - Najava događaja za utorak, 22.ožujka.
ZAGREB, 21. ožujka 2005. (Hina) - Najava događaja za utorak, 22. ožujka.

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavlja raspravu o Vladinu prijedlogu da se osnuje devet novih općina: Lopar, Podvinje, Vrsi, općina Vinodolska, Funtana, Tribunj, Štitar, Tar Vabriga i Budrovac. Zastupnici će raspraviti i izmjene Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi slijedom kojih bi status velikih gradova dobilo njih 22 - uz sva županijska središta taj bi status pripao i Puli i Velikoj Gorici koji imaju više od 40 tisuća stanovnika (Trg sv. Marka 6 u 9.30 sati).

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća održat će se u zgradi Vlada RH (Trg sv. Marka 2 u 15 sati).

OSIJEK - Svjetski dan voda obilježit će se svečanošću koju organizira Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva. U sklopu nje će se održati dodjela nagrada i priznanja te predstavljanje Studije vodnogospodarstvenog uređenja Grada Osijeka, knjiga "Žeđ na izvoru; Moja odgovornost za vodu" u izdanju Franjevačkog instituta za kulturu mira i glasilo "Hrvatske vode", (hotel Osijek, Šamačka 4). Bit će organizirana i plovidba rijekom Dravom nizvodno od Osijeka do vojarne II. Riječkog zdruga.

ZAGREB - Konferencija za novinare Državnog hidrometeorološkog zavoda u povodu Svjetskog dana voda i Svjetskog meteorološkog dana na temu "Vrijeme, klima, voda i održivi razvoj" (Grič 3, 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare udruge Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata (HVIDR) na temu Odluke Predsjedništva HVIDRA-e Republike Hrvaske od 18. ožujka 2005. (Prostorije HVIDRA-e, Galovićeva 10 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare URSH na kojoj će predsjednik URSH-a Boris Kunst i predsjednik Hrvatskog liječničkog sindikata dr. Ivica Babić govoriti na temu "Je li štrajk liječnika zakonit?" (Ulica kralja Držislava 4 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare SSSH na temu: "Babićeve ucjene i neargumentirani pritisci na ministra zdravstva Nevena Ljubičića ne smiju proći". Govorit će predsjednica Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Spomenka Avberšek, predsjednica Glavnog vijeća Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara i tehničara Zdenka Gizdić i predsjednica SSSH-a Vesna Dejanović (Krešimirov trg 2, dv. 518. 10 sati).

ZAGREB - Otvorenje retrospektivne izložbe Vilka Gecina (1894.-1973.) čiju koncepciju potpisuje dr. Zvonko Maković (Umjetnički paviljon, Tomislavov trg 22 u 19 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Milka Ćurković

poslijepodne: Vesna Krbot

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙