FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Povjerenstvo za Čačića i Tomčića ponovno u petak

ZAGREB,6. travnja(Hina) - Saborsko povjerenstvo koje istražuje jesu liZlatko Tomčić (HSS) i Radimir Čačić (HNS) dok su bili državnidužnosnici namještali svojim tvrtkama poslove s državom danas jeodlučilo da će u petak analizirati dokumentaciju o vlasničkojstrukturi tvrtke Coneco.
ZAGREB,6. travnja(Hina) - Saborsko povjerenstvo koje istražuje jesu li Zlatko Tomčić (HSS) i Radimir Čačić (HNS) dok su bili državni dužnosnici namještali svojim tvrtkama poslove s državom danas je odlučilo da će u petak analizirati dokumentaciju o vlasničkoj strukturi tvrtke Coneco.

Povjerenstvo se danas bavilo dokumentacijom o tvrtki Coning inženjering, a sve se zapravo svelo na to da je predsjednik Povjerenstva Nenad Stazić (SDP), bez primjedbi ostalih članova, 15 minuta iščitavao promjene u vlasničkoj strukturi te tvrtke.

Povjerenstvo je zaključilo da će od Trgovačkog suda u Varaždinu zatražiti dokumentaciju o tvrtkama Coning d.d., Coning d.o.o. te o Coning alfi d.o.o.

Na inicijativu Emila Tomljanovića (HDZ) zatražit će se i ugovor koji je u lipnju 2001. hrvatska Vlada sklopila s jednom od Čačićevih tvrtki oko projekta POS.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙