FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 5. travnja

ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak,5. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 5. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Predsjednici Hrvatskog sabora i Vlade upisat će se u knjigu žalosti u povodu smrti pape Ivana Pavla II. Premijer Ivo Sander u knjigu žalosti upisat će se u 9,15 sati, a predsjednik Sabora Vladimir Šeks u 11 sati (Apostolska nuncijatura, Ksaverska cesta 10/a).

ZAGREB - Sjednica saborskog Istražnog povjerenstva za utvrđivanje činjenica u vezi s zaključenim ugovorima između državnih tijela i tvrtki u vlasništvu dužnosnika na kojoj će se analizirati pristigla dokumentacija. Povjerenstvo bi trebalo utvrditi jesu li HSS-ovac Zlatko Tomčić i HNS-ovac Radimir Čačić u prošlom mandatu zlouporabili položaje predsjednika Sabora i ministra graditeljstva (zgrada Hrvatskog sabora, Trg sv. Marka 6, dv. "Ivan Mažuranić" u 10 sati).

SPLIT - Na splitskoj rivi otvara se sedmi međunarodni sajam nautike "Croatia Boat Show" na kojem će do 10. travnja sudjelovati više od 250 izlagača iz zemlje i svijeta. Istodobno će se na Gripama održati auto sajam Split Auto Show. Sajam jahti i drugih plovila, opreme i prateće nautičke ponude održat će se na 9,5 tisuća četvornih metara morske i kopnene površine splitske rive. Bit će izloženo tristotinjak plovila, a prvi će se put održat posebna izložba jahti dužih od 24 metra. Otvaranje sajma održat će se na brodu Petar Hektorović (12 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙