FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Vesna Pusić dijelila građanima sadnice trešanja

ZAGREB, 3. travnja 2005. (Hina) - Predsjednica Hrvatske narodnestranke-Liberalnih demokrata i nositeljica liste te stranke na idućimlokalnim izborima u gradu Zagrebu Vesna Pusić podijelila je danasgrađanima na Trešnjevačkoj tržnici 150 sadnica trešnje u sklopu akcije"Vratimo trešnje u trešnjevačka dvorišta".
ZAGREB, 3. travnja 2005. (Hina) - Predsjednica Hrvatske narodne stranke-Liberalnih demokrata i nositeljica liste te stranke na idućim lokalnim izborima u gradu Zagrebu Vesna Pusić podijelila je danas građanima na Trešnjevačkoj tržnici 150 sadnica trešnje u sklopu akcije "Vratimo trešnje u trešnjevačka dvorišta".

Nakon toga Vesna Pusić popila je kavu i razgovarala s građanima na Cvjetnom trgu.

Istaknula je kako je glavna koncepcija njezine predizborne kampanje zauzimanje za Zagreb kao srednjoeuropskoga poslovnog i kulturnog središta.

Zagreb, po njezinim riječima, ima mogućnosti da postane ono što je Beč bio između 50-ih do 90-ih godina prošlog stoljeća, a to znači privući u Zagreb velike međunarodne gospodarske i kulturne čimbenike. Središtem ovoga dijela Europe danas žele postati brojni gradovi, poput Bukurešta, Sofije, povremeno i Beograda, ustvrdila je i dodala kako o poreznoj politici, kvaliteti institucija i života u Zagrebu ovisi hoće li velike međunarodne tvrtke i europske i svjetske ustanove za svoje sjedište u ovome dijelu Europe odabrati naš glavni grad.

HNS će se u izbornoj kampanji zauzimati i za obnovu i uređenje zapuštenih kulturnih centara u gradu. "Treba ih urediti i putem natječaja dati na uporabu brojnim kulturnim grupama koje djeluju u Zagrebu, a nemaju svoj prostor", rekla je Vesna Pusić koja je danas posjetila takav kulturni centar u Dubravi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙