FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Grabar-Kitarović izrazila sućut u povodu smrti pape Ivana Pavla II.

ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - U povodu smrti pape Ivana Pavla IIministrica vanjskih poslova i europskih integracija KolindaGrabar-Kitarović je u ime Ministarstva vanjskih poslova RepublikeHrvatske i u svoje osobno u pismu upućenom kardinalu Eduardu MartinezuSomalu izrazila najdublju sućut.
ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - U povodu smrti pape Ivana Pavla II ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović je u ime Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske i u svoje osobno u pismu upućenom kardinalu Eduardu Martinezu Somalu izrazila najdublju sućut.

U pismu se ističe kako je "smrt Svetoga Oca velik gubitak za cjelokupno čovječanstvo jer je svojom ustrajnošću i snagom u obavljanju odgovorne dužnosti i svetog poslanja zastupao i branio istinu, slobodu, pravdu i mir u svijetu".

Hrvatski narod sa zahvalnošću će se sjećati Ivana Pavla II, koji je u presudnim trenucima podržao i razumio našu želju za suverenom i neovisnom državom, te trima posjetima iskazao svoju brigu i skrb za opstojnost i boljitak Republike Hrvatske, piše ministrica Grabar-Kitarović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙