FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MVP o nestanku hrvatskog mladića u Indiji

ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Ministarstvo vanjskih poslova ieuropskih integracija dobilo je u nedjelju navečer obavijest izhrvatskog veleposlanstva u Indiji o nestanku mladića iz Hrvatske uturističkom području Goa, priopćilo je u ponedjeljak Ministarstvovanjskih poslova i europskih integracija RH.
ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija dobilo je u nedjelju navečer obavijest iz hrvatskog veleposlanstva u Indiji o nestanku mladića iz Hrvatske u turističkom području Goa, priopćilo je u ponedjeljak Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija RH.

Prema priopćenju, hrvatsko veleposlanstvo u New Delhiju u nedjelju je posrednom informacijom od skupine hrvatskih mladića obaviješteno da je 25. veljače nestao njihov prijatelj Domagoj Šeks, sin predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa, te da su se nekoliko dana po nestanku obratili indijskoj policiji i prijavili njegov nestanak.

Hrvatski veleposlanik u Indiji stupio je u ponedjeljak u kontakt s indijskim vlastima te je obaviješten da je 26. veljače nađeno tijelo mladića u moru u području Goa.

Policijska istraga indijskih vlasti u tijeku je kao i procedura oko identifikacije te se do konačnog završetka postupka ne može potvrditi mladićev identitet, priopćilo je ministarstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙