FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenska TV-postaja priznala da je zamjena Tita Janezom bila prvoaprilska šala

LJUBLJANA,2. travnja(Hina) - Slovenska komercijalna televizijskapostaja POP-TV priznala je u subotu da je njezina vijest da se na brduSabotin blizu Nove Gorice umjesto dosadašnjeg natpisa "Naš Tito"ukazao natpis "Naš Janez" bila prvoaprilska šala.
LJUBLJANA,2. travnja(Hina) - Slovenska komercijalna televizijska postaja POP-TV priznala je u subotu da je njezina vijest da se na brdu Sabotin blizu Nove Gorice umjesto dosadašnjeg natpisa "Naš Tito" ukazao natpis "Naš Janez" bila prvoaprilska šala.

Vijest o tome objavila je u petak i na svojim web-stranicama zajedno s "uvjerljivom" računalno izmijenjenom fotografijom, pa su joj mnogi, ne pogledavši na kalendar nasjeli. Tim prije što su vjerovali nedavnim najavama bivšeg zastupnika u parlamentu Ive Hvalice u emisiji iste televizije da će velike kamene blokove uobličene u natpis "Naš Tito" presložiti u natpis koji ne bi provocirao susjedne Talijane i slovensku desnicu.

"S obzirom na čitanost, vijest je izazvala golemo zanimanje, te razočarenje jednih, a zadovoljstvo drugih. Iskreno im se ispričavamo ako smo im pokvarili raspoloženje", navodi u isprici zbog prvoaprilske šale slovenska komercijalna tv-postaja POP-TV.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙