FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Mesićev vic nasmijao ozbiljnog Drnovšeka

LJUBLJANA, 31. ožujka 2005.(Hina) - Jedan vic što ga je prošlog tjednahrvatski predsjednik Stjepan Mesić ispričao svom slovenskom kolegi dosuza je nasmijao uvijek ozbiljnog Janeza Drnovšeka, objavio je učetvrtak mariborski list "Večer".
LJUBLJANA, 31. ožujka 2005.(Hina) - Jedan vic što ga je prošlog tjedna hrvatski predsjednik Stjepan Mesić ispričao svom slovenskom kolegi do suza je nasmijao uvijek ozbiljnog Janeza Drnovšeka, objavio je u četvrtak mariborski list "Večer".

Vic, koji je navodno ispričao hrvatski predsjednik, glasi: "Odnosi Hrvatske i Slovenije sve su bolji", piše list. Doduše, slovenski list objavio je to u svom broju pred prvi travanj, u redovnom humorističkom prilogu.

"U izvornom domaćem ambijentu gostionice Šekoranja Drnovšek i Mesić bili su izuzetno dobro raspoloženi, a sudeći po smijehu koji se čuo sigurno je bilo mnogo šala na račun dobrosusjedskih odnosa. Mesić je ispričao nekoliko izvrsnih viceva, na primjer o tome kako je suradnja Slovenije i Hrvatske sve bolja. To je do suza nasmijalo i Janeza Drnovšeka koji je po svojoj naravi inače jedan vrlo ozbiljan predsjednik", piše "Večer".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙