FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: priveden višestruki počinitelj razbojstava i krađa

OSIJEK,1. travnja 2005.(Hina) Djelatnici osječko-baranjske Policijskeuprave priveli su 19-godišnjeg hrvatskog državljanina sa širegpodručja Vinkovaca kojega se sumnjiči da je od veljače ove godine naosječkom području počinio desetak razbojstava i teških krađa,izvijestila je danas ta PU.
OSIJEK,1. travnja 2005.(Hina) Djelatnici osječko-baranjske Policijske uprave priveli su 19-godišnjeg hrvatskog državljanina sa šireg područja Vinkovaca kojega se sumnjiči da je od veljače ove godine na osječkom području počinio desetak razbojstava i teških krađa, izvijestila je danas ta PU.

Načelnik Ureda načelnika PU osječko-baranjske Stipo Rimac rekao je na konferenciji za novinare kako je počinitelj (1986.), koji u Osijeku boravi na školovanju, priveden sinoć pri pokušaju razbojstva u jednu trgovinu u Dubrovačkoj ulici, a ukupno ga se tereti za šest razbojstava u trgovinama i pet teških krađa u Osijeku.

Sinoć je pri uhićenju pružao otpor, pa su prema njemu upotrebljena sredstva prisile, pri čemu je zadobilo lakše ozljede, ističu u PU.

Rimac je napomenuo kako su okolnosti kaznenih djela navodile na to da je riječ o istoj osobi koja, kako kaže, do sada nije evidentirana kao počinitelj kaznenih djela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙