FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: O pljački skupocjenih satova obaviješten i Interpol

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Sve policijske uprave u Hrvatskoj,policajci na graničnim prijelazima i središnji Ured Interpol u Lyonuobaviješteni su o jučerašnjoj pljački u središtu Zagreba u kojoj sudvojica nepoznatih razbojnika iz trgovine ukrali stotinjak ručnihsatova, vrijednih nekoliko milijuna kuna, izvijestila je danaszagrebačka policija.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Sve policijske uprave u Hrvatskoj, policajci na graničnim prijelazima i središnji Ured Interpol u Lyonu obaviješteni su o jučerašnjoj pljački u središtu Zagreba u kojoj su dvojica nepoznatih razbojnika iz trgovine ukrali stotinjak ručnih satova, vrijednih nekoliko milijuna kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija.

"Za dvojicom pljačkaša intenzivno se traga, a o svemu je obaviješten i Interpol", izjavila je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Policija je jučer izvijestila da je ukradeno oko 60 satova, no danas je rečeno da se radi o stotinjak satova poznatih marki kao što su Navigator, Cartier, Piaget, Zenith, Pilot i Elite.

Vulama je kazala je da još uvijek nije utvrđena vrijednost satova ukradenih jučer oko 13 sati iz trgovine Marli u Praškoj ulici, no ponovila je da je riječ o višemilijunskoj šteti jer je najjeftiniji sat u toj trgovini koštao oko 15.000 kuna.

"Još uvijek čekamo da nam vlasnik trgovine dostavi popis ukradene robe i serijske brojeve satova", kazala je Vulama. Dodala je da 28-godišnji zaposlenik trgovine, kojega su pljačkaši, uz prijetnju pištoljem, vezali lisicama i naredili mu da legne na pod, nije dobro vidio lica dvojice razbojnika, pa policija nije u stanju nacrtati njihov tzv. foto-robot.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙