FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Pljačka skupocjenih satova u središtu grada

ZAGREB, 21. ožujka 2005. (Hina) - Dvojica razbojnika opljačkala sudanas oko 13 sati 60-ak skupocjenih ručnih satova iz zlatarsko-urarskeradnje u samom središtu Zagreba, doznaje se u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 21. ožujka 2005. (Hina) - Dvojica razbojnika opljačkala su danas oko 13 sati 60-ak skupocjenih ručnih satova iz zlatarsko-urarske radnje u samom središtu Zagreba, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Za sada se ne zna točna vrijednost ukradenih satova, no u zagrebačkoj policiji kažu da je vlasnik radnje oštećen za vrlo velik iznos.

Dvojica razbojnika ušla su oko 13 sati u radnju "Marli" u Praškoj ulici, gotovo u samom središtu Zagreba, i od 28-godišnjeg zaposlenika zatražila da im pokaže jedan sat iz izloga. Kada je zaposlenik krenuo to učiniti na potiljku je osjetio hladan metal, pa je pretpostavio da je riječ o oružju. Zaposlenik nije pružio otpor, a razbojnici su mu uzeli ključ od staklenog izloga iz kojega su odnijeli 60-ak skupocjenih ručnih satova.

U policiji kažu da je zaposlenik uspio uključiti alarm koji je povezan sa zaštitarskom tvrtkom, no oko 13,15 sati, kada su došli zaštitari, razbojnici su već pobjegli s "plijenom".

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je da je očevid još uvijek u tijeku i da se za razbojnicima traga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙