FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Četvorica razbojnika opljačkala banku Brod

ZAGREB, 14. ožujka 2005. (Hina) - Četvorica maskiranih, pištoljimanaoružanih razbojnika opljačkali su danas oko 14 sati više desetakatisuća kuna iz banke Brod u Rujanskoj ulici u Zagrebu te pobjeglisrebrnim "fiat puntom", izvijestila je poslijepodne policija.
ZAGREB, 14. ožujka 2005. (Hina) - Četvorica maskiranih, pištoljima naoružanih razbojnika opljačkali su danas oko 14 sati više desetaka tisuća kuna iz banke Brod u Rujanskoj ulici u Zagrebu te pobjegli srebrnim "fiat puntom", izvijestila je poslijepodne policija.

Razbojnici su ušli u banku i prijeteći pištoljima dvjema zaposlenicama naredili da im predaju novac, nakon čega su sami uzeli novac koji su pronašli, izjavila je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama. Dodala je da su razbojnici, svi maskirani kapama s prorezima za oči, crnim rukavicama i u crnoj odjeći, pobjegli u "fiat puntu", srebrne boje.

Zaposlenice banke zapamtile su registraciju automobila, no provjerom se ispostavilo da ona pripada drugom automobilu, kazala je Vulama, dodavši da u pljački nije bilo ozlijeđenih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙